Menu

zoeken

240917 open Sint NykSINT NICOLAASGA - Voor de derde keer afgelopen weekend de Sint Nyk Open bij golfbaan BurgGolf in Legemeer georganiseerd. Het heerlijke nazomerweer trok over de twee dagen maar liefst 144 fanatieke golfers. 

 

Marten van der Heide uit Tjerkgaast wist op zaterdag, tijdens de senior wedstrijd, het bruto kampioenschap van de heren in de wacht te slepen. Renate de Mooij-van der Bent deed dit bij de dames.

De start op de vroege zondagochtend was door de mist in een kleine wereld. Gelukkig voor de deelnemers trok die snel op. Uiteindelijk werd tijdens de eerste wedstrijd Sjoerd Talstra uit Heeg kampioen bij de heren en Tjitske de Jong uit Workum voor het tweede jaar op rij bij de dames. De kampioenen van de strokeplay wedstrijd in de middag werden Myrte van Dijk bij de dames en Aydan Verdonk bij de heren. 

(Foto boven: De Zakenman onder Emma van Nijen)

240917 open Sint Nyk 2

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!