Menu

zoeken

220917 snvv bolsward 3SINT NICOLAASGA – Het eerste damesteam van SNVV is er niet in geslaagd om de start van het vollebalseizoen tegen Bolsward in de eigen thuishal te winnen.  Met 1 - 3 trokken de Sint Nyksters aan het kortste eind.

Beide teams maakten van de eerste set een spannende strijd. Prachtige rally’s werden afgewisseld met knullige opslagfouten wat SNVV de nodige  punten kosten. De eerste set was voor Bolsward met 21- 25.

Voortvarend ging SNVV aan de tweede set en bouwde al snel een voorsprong op van maar liefst 10 punten. Bolsward kwam sterk terug maar met 25 – 16 was de tweede set overtuigend voor de Sint Nykster dames.

In de derde set leek er geen vuiltje aan de lucht.  De voorsprong voor SNVV was al snel acht punten.. De ruime voorsprong werd echter geheel onnodig uit handen gegeven. Er knapte iets in het team en ook de wissels konden het tij niet keren . Tot teleurstelling van het publiek werd er met een setstand van 18 – 25 verloren.

In de vierde set was er al snel een achterstand. SNVV vocht nog wel terug maar het goede spel van de tweede set en het geloof was zoek. Het einde van de laatste set was nog wel spannend. Bolsward was de betere ploeg en met  de setstand 23 – 25 hadden de Sint Nykster deze avond het nakijken.  ( Foto's: De Zakenman)

220917 snvv bolsward 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!