Menu

12092250 SportveldenIDSKENHUIZEN / SINT NICOLAASGA / LANGWEER - Voetbalverenigingen VVI, Renado en VV Langweer hebben het ogenschijnlijk niet getroffen met hun loting voor de beker.

De roodhemden uit het watersportdorp treffen met RKO en Black Boys twee vierdeklassers en met SC Bolsward zelfs een derdeklasser. Renado kruist de degens met derdeklassers Akkrum en Harlingen. Vijfdeklasser Blauwhuis is de derde opponent van de Sint Nyksters. VVI komt in de bekercompetitie voor eerste en tweede klassers uit en mag proberen eersteklassers Flevo Boys, Balk en tweedeklasser LSC 1890 te verslaan.

Voor de Idskenhuizers begint de bekercompetitie op zaterdag 2 september met een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys uit Emmeloord. Renado trapt een dag later af in een uitwedstrijd. De Sint Nyksters treffen dan Blauwhuis, dat op papier de minst sterke tegenstander in het bekerprogramma is. VV Langweer mag op dezelfde dag op eigen bodem de eerste wedstrijd in de districtsbeker spelen. In de loodzware poule mogen de supporters uit het watersportdorp dan hopen op een stunt tegen Black Boys uit Sneek.  

(Archieffoto: Noordoost.nl)Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!