Menu

zoeken

140617 jeugdzeilen wsv 3SINT NICOLAASGA - Watersportvereniging Sint Nic in  St Nicolaasga organiseert al een aantal jaren zeilles voor de jeugd. De belangstelling blijft ook dit jaar onverminderd groot. Dit jaar heeft de zeilcommissie 43 kinderen op papier die na een theorieavond vier avonden praktijkles krijgen.

Vorige week werden in de kantine van de watersportvereniging de theorie gegeven en deze week is er vier avonden de praktijk. Maandagavond stond er een harde wind en de jachthaven en  kon  met iets minder ziel op de flitsjes toch goed worden gezeild. Dinsdagavond was een topavond zonnig en prachtige wind om alle theoretisch kennis in praktijk te brengen.

Vanavond de derde avond en dan is donderdagavond de laatste avond waar de jongen en meisjes nog de nodige instructies krijgen om al het geleerde deze zomer in praktijk te brengen.

 

(Foto’s: De Zakenman)

140617 jeugdzeilen wsv 1

140617 jeugdzeilen wsv 2

140617 jeugdzeilen wsv 4

140617 jeugdzeilen wsv 5



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!