Menu

zoeken

SINT NICOLAASGA - Doelman Fariz Mesud vertrekt bij Renado. Hij gaat vanaf aankomend seizoen keepen voor eersteklasser Flevo Boys in Emmeloord.

De 21-jarige sluitpost, die ook bij VV Heerenveen en VVI heeft gespeeld, was één van de uitblinkers bij Renado het afgelopen seizoen. Trainer Arjen Postma, die zelf ook jaren bij Flevo Boys heeft gespeeld, was één van de schakels binnen deze 'amateurtransfer'. 

De jonge doelman is zelf erg blij met de stap. ,,Ik heb hier twee weken meegetraind en alles voelde eigenlijk goed. Het zijn aardige mensen bij deze club en ik denk dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen", vertelt de Sint Nykster op de website van Flevo Boys. ,,Tot de B-junioren ben ik voetballer geweest. Ik kon altijd al wel een beetje keepen en op de training deed ik het ook vaak, maar in de B1 ben ik pas keeper geworden. Toen Arjen Postma mij bij het eerste elftal van Renado haalde, kon ik op zaterdag gewoon gaan voetballen en op zondag gaan keepen bij het eerste. En toen heb ik op een gegeven moment de keuze gemaakt om te gaan keepen. Ik ben een keeper die lang kan blijven staan en ik ben sterk in één tegen één-duels en op afstandschoten.”

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!