2904717 vvi cvvo 1 2 18IDSKENHUIZEN-  Een door blessures geteisterd VVI  is er niet in geslaagd om de nederlaag reeks om te buigen. Ook zaterdagmiddag werd thuis verloren van CVVO. De Lemsters wonnen het duel op het sportpark de Stripe met 1-2

Het sterk verjongd team van VVI deed er in de eerste helft alles aan om de wedstrijd te winnen. Het team van trainer Andre Semplonius  streed als team, coachte elkaar en hoewel het spel aan beide zijden niet al te best was vergoede de werklust veel. In de vijftiende minuut  werd Daniel Kleiterp  goedede diepte in gestuurd en alleen voor de keeper scoorde hij beheerst en zette VVI op een voorsprong, wat op dat moment ook verdiend was.  VVI werd  hierna steeds meer in de verdediging gedrukt en de Idskenhuisters probeerde met de lange bal gevaar te stichten in de Lemster verdediging. . De hard werkende Jan Faber was een paar keer dicht bij een treffer  maar ook hem lukte het niet om VVI op een groter voorsprong te zetten. In de slotminuten van de eerste helft werd de bal in de VVI defensie niet goed weggewerkt en de CVVO topscorer  Gerben Visser werkte de bal in het doel en maakte de stand  val voor de rust  gelijk.

In de tweede helft werd het er niet beterop. Beide ploegen lukte het maar niet om afstand te nemen. Een als voorzet bedoeld schot belande in de 53 minuut tot schrik van alles wat VVI was in het doel en zo kwamen de Lemsters verdiend maar met enig geluk op voorsprong. Op dit moment ontbeekt in het team van de Idskenhuisters een echte leider die de ploeg op sleeptouw kan nemen en de linen uitzet.   VVI probeerde nog wel een tegen offensief maar tot echt gevaar leidde dit niet zodat VVI voor de vijfde keer op rij zonder punten de wedstrijd afsloot..

Kandidaten voor de na competitie  in de tweede klasse, Stiens en Grootegast, wonnen zaterdag beide hun duel zodat volgende week  het uitduel tegen TONEGO of de competitie van VVI nog wordt verlengd met nacompetitie     (foto's :De Zakenman)