Menu

zoeken

00030251 fluit scheidstrechterTIJNJE - Na de sensationele overwinning op koploper De Wâlden, op eigen veld afgelopen donderdag, ging VV Langweer zondag in de uitwedstrijd tegen Tijnje met 4-3 onderuit.

De scheidsrechter drukte een stempel op de wedstrijd. Toch leek er voor Langweer geen vuiltje aan de lucht nadat Sander Drost de score opende en Folkwin Elsinga verdubbelde die zelfs. Na een goed lopende aanval kwam de aansluitingstreffer van Tijnje. Vervolgens toonde de scheidsrechter Herman Roffel de gele kaart vanwege commentaar op de leiding. Daarna werd trainer Guido Pen door de leidsman weggestuurd.

Na de rust werd de stand weer gelijk getrokken vanwege een penalty, die volgens de aanhang van Langweer 'discutabel' was. Tijnje kwam na een kwartier zelfs op voorsprong. Na een slotoffensief leken de roodhemden uit het watersportdorp toch nog een punt aan het rommelige duel over te houden, nadat Marc de Groot het net wist te vinden. Tijnje ging nog op zoek naar de winst en vond ook de 4-3. De scheidsrechter toonde Melvin Drost in het slot nog de rode kaart na een forse charge.

Door het verlies lijkt het seizoen voor Langweer voorbij, alhoewel er nog wel een kleine kans op het binnenhalen van de laatste periodetitel is. Aankomende zondag speelt het elftal de thuiswedstrijd tegen Bakhuizen.

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!