18032017 vvi be quick 2 1 18HARLINGEN -  VVI is zaterdagmiddag  met  5- 1 verslagen door koploper Zeerobben. De ploeg uit Idskenhuizen was in de beginperiode zeker niet slechter dan de ploeg van Arjan Postma en kwam zelfs op voorsprong.

In de eerste 30 minuten ging de strijd gelijk op en uit een scrimmige werke Daniel Kleiterp de bal in het doel van de tegenstander. VVI kreeg nog meer kansen maar een schot van Sido Oosterhof ging voorlangs. Een vrije trap voor Zeerobben van ruim 30 meter werd met een streep in de bovenhoek gejaagd en liet doelman Jan Dik Piersma verrast achter. Ook de 2 -1 kwam uit een dood spelmoment en werd binnen vier minuten een voorsprong voor VVI omgezet in een 2-1 achterstand.

VVI kwam sterk uit de kleedkamer en bouwde een licht overwicht op. Toch vielen de doelpunten voor de thuisclub en werd de stand uitgebreid naar de 4 -1  Een penalty voor Zeerobben zorgde voor de eindstand 5-1.

Met de overwinning van Zeerobben op VVI en het onverwachte verlies van Hardegarijp op Stiens staat de ploeg van Trainer Arjan Postma weer bovenaan. VVI staan in de middenmoot op een achtste plaats en moet volgende week zaterdag thuis aantreden tegen FC Grootegast

(Archieffoto: De Zakenman)