Menu

zoeken

08030854 Doel met netDAMWÂLD - VVI is zaterdagmiddag met een pijnlijke 5-0 nederlaag tegen Broekster Boys terug naar Idskenhuizen gekeerd. In punten stonden de beide ploegen vooraf gelijk. 

Binnen het kwartier keken de oranjehemden al tegen een 3-0 achterstand aan en speelde de thuisploeg een gewonnen wedstrijd. VVI raapte alles bij elkaar en probeerde nog iets van de mooie lentemiddag te maken. Tot echte kansen kwam het niet en het was zelfs Broekster Boys, die opnieuw het net wist te vinden. Daarna kregen de Idskenhuizers wel echte kansen, maar er werd geen verzilverd. Voor het rustsignaal sloeg de thuisploeg nog een keer toe. Teneergeslagen verliet VVI het veld na het rustsignaal.

In de tweede helft probeerde de ploeg van trainer André Semplonius er nog wat van te maken. De paal en de goede keeper van Broekster Boys stonden eretreffers echter in de weg. De wedstrijd kabbelde vervolgens door richting het eindsignaal. 

Aankomende zaterdag heeft VVI de kans om zich voor eigen publiek te revancheren. Dan komt de huidige nummer vier, Be Quick Dokkum, op bezoek. 

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!