161104 VV Langweer neutraalBOORNBERGUM - VV Langweer is de tweede seizoenshelft in de vijfde klasse B begonnen met een overwinning op SC Boornbergum '80. De ploeg van trainer Guido Pen won met 0-3.

De overwinning werd pas na de rust binnengehaald. De eerste helft leverde namelijk slechts een spaarzame kans op en die was ook nog voor de thuisploeg. Langweer kwam feller uit de kleedkamers. Folkwin Elsinga opende de score na zo'n tien minuten spelen uit een rebound. Boornbergum scoorde de gelijkmaker, maar die werd vanwege hands afgekeurd. Vrij snel daarna stelde Langweer orde op zaken en was het Marc de Groot die voor de 0-2 tekende. Tien minuten voor tijd maakte Sander Drost de 0-3.

Langweer staat momenteel zesde. Aankomende zondag staat om 12.00 uur de wedstrijd tegen AVV op het programma.

(Archieffoto: De Zakenman)