Menu

zoeken

gymplaza 36SINT NICOLAASGA -  De trainingsvelden van zowel Renado als VVI zijn door de winter en de dooi niet te gebruiken. De voorbereidingen van de selecties voor het tweede deel van het seizoen gaan echter gewoon door. De selectie van Renado en de damesselectie van VVI  trainden afgelopen week in sportschool GymPlaza te Sint Nicolaasga.

Terwijl een deel van de selectie van Renado zich nog in de sneeuw vermaakte, ging het andere deel  aan het spinnen en trainden met gewichten om de enkels . Onder leiding van Minet de Vries werd na een uurtje spinnen nog een uur getraind op de versterking van de beenspieren

De dames van VVI zochten ook hun heil in de sportschool. De dames  stapten op de spinfietsen en onder leiding van Kornelis Wijnja werd fanatiek aan de conditie gewerkt.  Op het nieuwe multi functionele I-Zone toestel van Gymplaza werkten ze aan de spierkracht van armen, schouders en benen.

(Foto's De Zakenman) 

 

gymplaza 1

gymplaza 121

gymplaza 27



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!