Menu

zoeken

27012017 snvv svw 3 1 50SINT NICOLAASGA -  In een spannend duel hebben de SNVV dames met  met 3 - 1 gewonnen van koploper S.V.W uit Workum.  SNVV doet met de overwinning goede zaken en blijft aansluiting houden met de kop en staat met 34 punten op een vierde plaats.

SNVV ging voortvarend van start en met een prima service van Marise Agricola kwamen de Sint Nykster in de eerste set als snel voor op een comfortabele 10.- 1.  S.V.W werd onder druk gehouden en met een aantal prima geplaatste ballen in het achterveld  werd  de eerste set met 25 - 11 gewonnen. In het team weer aanwezig van de uit Duitsland terugkerende Annemiek Nota.

De twee  set stond bol van de spanning. Het veld overwicht in de eerste set was verdwenen en de dames uit Workum  kwamen terug in de wedstrijd. De set ging gelijk op en met de stand 24 - 24 hielden de Sint Nykster het hoofd koel en  wonnen de set met 26 - 24.

De derde set was voor S.V.W al  bleven het team van trainer Ron Durge erin geloven. SNVV kwam aan het eind van de set nog wel terug maar de set was met 21 - 25 voor de dames uit Workum.  De luidruchtige fans van de Sint Nykster dames gingen er in de thuishal  bij de vierde set eens goed voor zitten. Ook deze set ging gelijk op. Met de stand 14 - 16 viel Aurelia de Jong geblesseerd uit.  Na het oponthoud  kwamen de Sint Nykster sterk terug en in een spannende eindfase wisten ze de achterstand om te zetten in een verdiende 25 - 23 setwinst en hiermee de wedstrijd.   (foto's  De zakenman)

 

27012017 snvv svw 3 1 12

27012017 snvv svw 3 1 39



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!