Menu

zoeken

14012017 snertloop vvi 1IDSKENHUIZEN -  Het was nog even spannend of de jaarlijkse snertloop van VVI zaterdagochtend door kon gaan. Rond negen uur werd het sein op groen gezet. De catering was al om zeven uur bezig met de voorbereidingen: het maken van snert en worst. Bij de start was er een waterig zonnetje toen de kleine 100 wandelaars en hardlopers begonnen met hun sportieve uitdaging.

Dit jaar waren er weinig wandelaars. Slechts achttien melden zich in de kantine van VVI. Bij de jeugd waren er een zestal hardlopers die de 2,5 kilometer aandurfden. Voor de 5 en 10 kilometer waren er een tachtigtal deelnemers, die al tien minuten na de start een dikke bui over zich heen kregen. De tien kilometer-lopers moesten bovendien meteen pal tegen de wind in rennen, richting Spannenburg.

Opmerkelijk prestatie werd dit jaar door de veertien jarige Marten Taconis geleverd. Hij finishte als tweede bij de 5 kilometer loop.

De uitslag wordt in de loop van de middag bekendgemaakt.

(Foto's: De Zakenman)

14012017 snertloop vvi 2        14012017 snertloop vvi 3

14012017 snertloop vvi 414012017 snertloop vvi 5



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!