VVI algemeenVEENWOUDEN - In de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft VVI met 4 - 1 verloren van koploper Veenwouden. In de wedstrijd was veelal het initiatief bij de Idskenhuisters maar de tegenstander sprong zeer effectief met de kansen om en won dan ook geflateerd.

VVI had geen gemakkleijke middag in Veenwouden, beter spelen en toch de wedstrijd verliezen. De thuisploeg stond met de rust al met 2-0 voor en in de tweede helft verdubbelde zij het aantal doelpunten. In de slotminuut maakte VVI nog wel gelijk maar de Idskenhuisters hadden zeker meer verdiend in deze laatste wedstrijd van 2016.

VVI staat halverweg de competitie op een achtste plaats met twintig punten uit dertien gespeelde wedstijden. In de zaterdag tweede klasse I is het bijzonder spannend. Veenwouden staat dan wel met acht punten voor op nummer twee Zeerobben, maar vanaf nummer twee tot nummer negen zit er slechts acht punten verschil.

De Idskenhuisters hebben laten zien dat zij voetballend mee kunnen draaien in de bovenste regionen van deze klasse. 28 januari begint de tweede helft van de competitie.