021216 SNVV DIO 4 0 34SINT NICOLAASGA - De dames van volleybalvereniging SNVV hebben vrijdagavond in de thuishal een prima overwinning behaald tegen DIO uit Oosterwolde. Alle vier sets werden door de Sint Nykster dames gewonnen, zodat er in totaal vijf punten kunnen worden bijgeschreven.

Zoals in de laatste wedstrijden begon SNVV ook nu sterk aan de wedstrijd. In de eerste set gaf DIO nog wel enige tegenstand, maar in echte problemen kwam de Sint Nykster dames niet. De tweede set was wel de mooiste van de avond. De ene na andere prachtige aanval volgende elkaar in snel tempo op. De set werd dan ook met 25-4 gewonnen.  SNVV nam de derde set aanvankelijk wat te gemakkelijk op en de ploeg keek dan ook al snel tegen een achterstand aan. Met een time out werd de ploeg weer op scherp gezet en de set werd dan ook nog vrij gemakkelijk gewonnen met 25-18. De laatste set was wederom een set waar geconcentreerd werd gespeeld. Ook hier een beter SNVV, dat met 25 - 14 won en daardoor het maximaal aantal punten kan bijschrijven.

Ook in het bekertoernooi doen de Sint Nyksters volop mee. Komende dinsdagavond mag SNVV in de Doniahal in Sint Nicolaasga aantreden voor het vervolg tegen de koploper van de derde divisie.