00030251 fluit scheidstrechterLANGWEER - VV Langweer heeft zondagmiddag met het meest minimale verschil op eigen veld weten te winnen van VV Tijnje. In een gelijkwaardig duel bleven de drie punten met de eindstand 1-0 in het watersportdorp.

Beide elftallen waren in de eerste helft gelijkwaardig. Over en weer waren er kansen, maar de beide doelmannen wisten het doel schoon te houden. Met de brilstand op het scorebord gingen beide elftallen de rust in.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld, waarbij Tijnje in eerste instantie de grootste kans op de openingstreffer kreeg. Toch was het Langweer die het doel wist te vinden. Marc de Groot kreeg de bal via een indraaiende corner op zijn rug en die inzet was de goalie van de tegenstander te machtig. Langweer bleek daarna de sterkste, maar wist niet te scoren waardoor het tot het eindsignaal spannend bleef.

Over twee weken speelt Langweer als de nummer vijf van de vijfde klasse B de uitwedstrijd tegen de nummer negen Bakhuizen.

(Foto: Noordoost.nl)