Menu

zoeken

111116 snvv akkrum 2 3 8SINT NICOLAASGA - De SNVV-dames hebben in een spannende vijfsetter hun meerdere moeten erkennen in de dames van AVC uit Akkrum. De Sint Nyksters hadden na de laatste wedstrijd duidelijk de knop omgezet en toonden zich strijdvaardig in hun wedstrijd, tot groot vermaak van het publiek in de thuishal.

SNVV begon prima aan de wedstrijd tegen het team van oud-SNVV-trainer Mario Grim. Er zat verbetenheid in het spel en een duidelijke wil om zich te revancheren van de laatste wedstrijd. De eerste set wonnen de Sint Nyksters verdiend met 25-16. In de tweede en derde set waren de dames van Akkrum de betere. De beide sets werden door de dames van AVC binnengehaald. SNVV bleef er echter in geloven en bood met goed spel tegenstand aan de nummer twee van de ranglijst.

In de vierde set kwam de verbetenheid terug in het spel van de Sint Nykster en in de spannende set ging het dan ook lang gelijk op. Bij de stand 22 - 22 nam SNVV afstand en met een paar prachtige punten en een stand van 25-22 bleek er een vijfde set nodig. Akkrum nam in de beslissende laatste set direct een voorsprong en die kon niet meer ongedaan worden gemaakt. Met 6-15 werd de set en wedstrijd verloren door de Sint Nykster dames. 

Komende week wordt het druk voor de volleybal dames. Dinsdag eerst het bekerduel tegen Zwolle en donderdag thuis tegen Oeverzwaluwen waarna op zaterdag de uitwedstrijd tegen Bolsward wordt gespeeld.

(foto's: De Zakenman)

111116 snvv akkrum 2 3 6

111116 snvv akkrum 2 3 26



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!