Menu

zoeken

011116 snvv reva 1 3 62SINT NICOLAASGA  - De  dames van SNVV hebben in het eerst competitieduel thuis in de Doniahal kansloos met 1 - 3 verloren van Reva uit Gorredijk.  Het goede spel van de eerste drie uit duels werd bij lange na niet gehaald . Trainer Ron Durge werd er moedeloos van, het lukte niet om de dames dinsdagavond in de Doniahal op scherp te krijgen.

Al in de eerste set werd duidelijk dat de Sint Nyksters het moeilijk zouden krijgen. Concentratieverlies en daardoor veel onnodige fouten bepaalden het spelbeeld. SNVV kwam nog wel terug en kon op enig moment zelfs de set binnen halen, maar het team gaf het setpoint onnodig uit handen. Vervolgens werd de eerste set met 26 - 28 verloren.

De tweede set was misschien wel de slechtste van de avond. Geen moment kwam SNVV in haar spel. Het lukte maar niet om de dames uit Gorredijk het moeilijk te maken, die de set dan ook met 20 - 25 naar zich toe trokken. Dat  SNVV er zelf ook niet in geloofde bleek bij het aanvang van de derde set toen trainer Durge de yell over liet doen en dan met meer overtuiging. Ook dat bleek niet te helpen. De derde set werd met 19 - 25 verloren. 

REVA nam een stapje terug in de vierde set en SNVV begon iets beter te spelen. De nieuwe speelster Houkje de Lange, overgekomen van Sneek, bewees haar waarde voor het team door van de zijkant een aantal prachtige punten te maken. SNVV bleef de kleine voorsprong vast te houden tot het laatst. Maar met de stand 22- 21 dreigde het toch fout te gaan. Het was wellicht tactisch dat de Sint Nykster trainer de scheidsrechter met de stand 23-24 attendeerde op het aantal wissels wat Reva had ingebracht. Juist toen sloegen de SNVV dames nog een aantal punten, zodat er toch nog een puntje uit deze wedstrijd werd gehaald.

11 november is de wedstrijd SNVV tegen mede-koploper AVC in de Doniahal. 

(Foto's: De Zakenman) 

011116 snvv reva 1 3 47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011116 snvv reva 1 3 29



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!