Menu

zoeken

221016 renado makkum 5 2 29SINT NICOLAASGA - Renado treft in de districtsbeker zaterdag derdeklasser Waterpoortboys. De Sint Nyksters zullen op zaterdag 19 november afreizen naar Sneek voor het bekerduel.

In een zeer aantrekkelijk duel rekenden de Sint Nykster met 5-2 af van Makkum. Waterpoortboys won betrekkelijk eenvoudig van Arum met 0-2. De Snekers waren heer en meester maar verzuimden om met een monsteruitslag naar huis terug te keren. De competitie verloopt tot dusver enigszins teleurstellend. Waterpoortboys staat elfde met zeven punten uit zeven wedstrijden.

Voetbalminnend Sint Nicolaasga had stiekem de hoop om Zeerobben te loten. De vereniging uit Harlingen wordt getraind door Arjen Postma, die ook de lijnen uitzet voor Renado. Zeerobben treft op dezelfde dag als Waterpoortboys-Renado voetbalvereniging Bergum. In Sneek zal vermoedelijk Postma's rechterhand Jan de Wolff de honeurs waarnemen.

Aankomende zondag is er weer gewoon regulier competitievoetbal. Op eigen veld treft Renado dan Nieuweschoot.

(Foto van bekerduel tegen Makkum/De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!