Menu

zoeken

LANGWEER - Na de nederlaag tegen Oldeholtpade op paasmaandag pakte trainer Jan Bakker zijn biezen, waarna Langweer stuurloos was. Omdat er al een gesprek stond gepland met een potentiële trainer, werd meteen naar zijn directe beschikbaar gevraagd. Trainer Guido Pen, voormalig profvoetballer van Ajax, ADO Den Haag, Cambuur en PEC Zwolle, stond daarom zondagmiddag langs de lijn bij de wedstrijd Langweer - RES.

Voor de roodhemden is er weinig meer te winnen. Dus kan Guido Pen meteen bouwen aan volgend seizoen. De wedstrijd tegen RES uit Bolsward zal hem tevreden stellen. Al na een kwartier kwam Langweer op voorsprong door een goal van Sander Drost. Kort daarna kopte Folkwin Elsinga uit een corner meteen de 2-0 eindstand binnen. Dat het bij deze stand bleef mag een wonder heten, omdat Langweer grossierde in het missen van grote kansen. 

Volgende week speelt Langweer de uitwedstrijd tegen Sint Jacob.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!