Menu

zoeken

01082016 renado eerste training 2SINT NICOLAASGA - Met een ochtend en middagtraining van de selectie van Renado is  zondag 31 juli officieel het voetbalseizoen begonnen. Onder leiding van het trainers duo Arjen Postma en Jan de Wolff is de selectie vol goede moed begonnen aan het nieuwe seizoen 2016 - 2017.

Al gelijk werd er fanatiek getraind en leergierig werd naar de aanwijzingen van Arjen Postma geluisterd. De kersverse trainer neemt zijn voetbalkennis en kwaliteiten mee om samen met de jonge groep voetballers om dit jaar weer om het kampioenschap of promotie in de vierde klasse te strijden.

Voordat de competitie begint is er eerst nog een aantal mooie bekerwedstrijden voor de Sint Nyksters tegen Woudsend, NOK en de derby tegen Langweer. Voor het elftal is de beker een mooie graadmeter voor de reguliere competitie. Renado begint op 20 augustus met de thuiswedstrijd tegen Woudsend. Drie dagen later volgt de uitwedstrijd tegen zaterdag 3e klasser NOK uit Oudemirdum. De derby tegen buur Langweer is op 28 augustus.

(Foto's :De Zakenman)

01082016 renado eerste training 1

 

 

 

 

 

 

 

 

01082016 renado eerste training 4



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!