Menu

zoeken

LANGWEER - VV Langweer heeft op paasmaandag de uitwedstrijd tegen het sterke VV Oldeholtpade verloren. Mochten de roodhemden nog een beetje dromen van een mogelijke periodetitel, dan heeft 'Olpae' aan al die illusies een einde gemaakt. 

Beide teams wisten tot de rust niet te scoren, terwijl er wel enkele gele kaarten werden getrokken door de leidsvrouw. Langweer begon na de thee beter te voetballen en kreeg ook kansen. De keeper van de thuisploeg bleek echter onpasseerbaar. De 1-0 kwam op het scorebord na een corner. De ploeg van Jan Bakker moest hierdoor meer opportunistisch spelen. Oldeholtpade voetbalde zich onder die druk uit en wist met lange ballen het meeste gevaar te stichten en uiteindelijk ook te scoren. 

Voor Langweer is door het verlies het seizoen eigenlijk voorbij. Aankomende zondag staat de thuiswedstrijd tegen RES uit Bolsward op het programma.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!