Menu

zoeken

150516MENN ZONDERLAND 1Sint Nicolaasga  - Clubicoon Menno Zonderland  heeft zondag 16 mei 2016 afscheid heeft genomen van het eerste elftal van Voetbalvereniging Renado. Als zeventienjarige kwam hij direct in het eerste elftal. Na 23 voetbalseizoenen speelde hij tegen Irnsum zijn laatste competitieduel  in het vlaggeschip van Renado.

Menno Zonderland beleefde in bijna een kwart eeuw vele sportieve hoogtepunten, waaronder het kampioenschap in 1996 en in 2000 toen Renado promoveerde in de vijfde klasse. alsmede de promotie naar de derde klasse.

Opvallend veel posities heeft hij in de jaren bezet: van rechtsbuiten tot linksachter enzelfs als doelman speelde hij verdienstelijk. Mede door zijn mentaliteit is hij door al de jaren een grote inspirator geweest voor de jonge spelers van het eerste elftal. 

(foto's: de Zakenman) 

150516MENN ZONDERLAND 2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!