Menu

zoeken

150516 laNGWAR ST JACOB 3LANGWEER - VV Langweer speelde zondagmiddag haar laatste competitieduel van dit seizoen. Op het sportpark 't Tsjillân werd Sint Jacob met 4 -1 verslagen en hierdoor eindigden de Langweerders op de vierde stek.

Langweer is deze middag niet in de problemen gekomen, met doelpunten van Tim de Jong, Sander Drost en tweemaal Pieter Marten Brinksma werd het een prima afsluiting van het seizoen. Het seizoen dat begon met twee nederlagen  maar de derde wedstrijd thuis tegen Blauwhuis eindigde in een prima 6  - 2 overwinning. Verderop in de competitie deden de Langweerders het prima. Van de 24 wedstrijden werden er 15 gewonnen  en 7 keer gelijk gespeeld. Het team van trainer Pen vorloren echter maar twee keer en dat waren juist de eerste twee duels.

Het verrassend goede seizoen van VV Langweer krijgt helaas geen vervolg in de nacompetitie. De ploeg van trainer Guido Pen had in de laatste wedstrijd tegen Sint Jacob eigenlijk alleen nog maar een theoretische kans om de tweede periode te pakken. Via de ranglijst kon slechts een basketbaluitslag met tientallen doelpunten baten en dan nog moest De Wâlden geen punten pakken. De ploeg uit Damwâld speelde echter gelijk, waar Langweer thuis met een 4-1 het geslaagde seizoen een mooie afsluiting gaf. Voor de Langweerders is het seizoen voorbij, maar met opgeheven hoofd kan er toe worden gewerkt naar het nieuwe seizoen, waar de verwachtingen naar boven kunnen worden bijgesteld.

(Foto's: De Zakenman)

150516 laNGWAR ST JACOB 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!