140516cvvo vvi 1LEMMER  - VVI heeft op het koude en winderige voetbalveld van CVVO  de meegereisde supporters niet warm kunnen krijgen. De derby in Lemmer werd kansloos met 5  - 1 verloren.  De Idskenhuisters konden geen vuist maken tegen de beter spelende Lemsters.

Vanaf het beginsignaal liep VVI achter de feiten aan wat al binnen 12 minuten resulteerde in een 2  - o achterstand.  in de negentiende minuut scoorde Daniel Kleiterp nog wel de aansluittreffer maar CVVO scoorde nog voor de rust tweemaal  zodat de 4 - 1  na 45 minuten op het scorebord stond. De tweede helft leek meer op zomeravond voetbal. CVVO bleef de betere ploeg en maakte er in de 52ste minuut er nog 5  -1 van. Dat de scoren niet groter werd was te danken aan goed keeperswerk van Jan Dik Piersma.

Het team sloot zo met een nederlaag het seizoen 2015 - 2016  af. Een wisselend seizoen waarbij de ploeg van trainer André Semplonius van de 26 wedstrijden er 14 wonnen ,140516cvvo vvi 22 gelijkspeelden en 10 wedstrijden verloren wat op het einde een vijfde stek opleverde in de 2e klasse. Opvallende wedstrijden dit seizoen, de 9  -1 verlies op 30 januari tegen Broekster Boys  Bijna een maand later  op 20 februari werd er in tegen Heerenveense Boys met 0 - 5 gewonnen. Ook tegen Heerenveense Boys  vielen op het thuisveld de Stripe  er maar liefst 10 doelpunten . De  wedstrijd werd  met 6  - 4 gewonnen.  Een bijzonder record dit seizoen. In de thuiswedstrijd tegen Nijland scoorde Johannes Kuperus  op 19 maart zijn 225ste competitiedoelpunt voor de Idskenhuisters

Rest nog op 28 mei de jaarlijkse  VVI familiedag dan is het seizoen 2015 - 2016 ook voor VVI geschiedenis.