070516vvi ont 2IDSKENHUIZEN - VVI heeft zaterdagmiddag in de laatste thuiswedstrijd  op het sportpark De Stripe zijn sportieve plicht  gedaan door met 2 - 1 te winnen van ONT uit Opende . De Idskenhuisters, zonder de geschorste Thijs Postma en Johannes Lindeboom in het team,  werkten hard om zo het publiek op de zomerse zaterdagmiddag te vermaken. Dat de overwinning niet ruimer werd was te wijten aan met  de gemiste kansen in het begin van de tweede helft en waardoor VVI in de laatste tien minuten het nog even moeilijk kreeg.

De Idskenhuister begonnen goed aan de wedstrijd dat al in de veertiende minuut op voorsprong kwam door een mooi doelpunt van Hans Neuenschwander. VVI kreeg nog wel een aantal kansjes maar ook niet meer dan kansjes. In het begin van de tweede helft  zette VVI meer druk op de verdediging van de ploeg die nog steeds tegen degradatie vecht.  Met een geweldig uithaal van Daniel Kleiterp kwamen de Idskenhuisters dan ook verdiend op de

070516vvi ont 12- 0 voorsprong. Even daarna miste Tobias Draaisma een dot van een kans om de wedstrijd definitief te beslissen maar alleen op de keeper afkomende ging de bal net naast. Geheel onverwacht maakte ONK in de tachtigste minuut de aansluittreffer toen een ONK aanvaller met een omhaal de bal in de benedenhoek schoot. Goed keeperswerk van Jan Dik Piersma voorkwam dat  in de resterende tien minuten nog niet gelijk werd.

De  ploeg van trainer Andre Semponius speelt volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen uit in Lemmer in de derby tegen CVVO