Menu

zoeken

240311 Tjerkgaast kat Bear 375x500Een roodharige kater, die tijdelijk de naam Beer gekregen heeft, is op 27 februari 2024 in Tjerkgaast gevonden. Het beestje is ongeveer een jaar oud en op de Gaestdyk aangetroffen. De kater is naar zwerfdierenopvang De Nomadenhof in Sneek gebracht. Daar hebben ze gemerkt dat Beer een aanhankelijk ventje is. Hij heeft een belbandje om gehad.

,,Wie mist hem of weet waar hij thuishoort’’, vraagt de dierenopvang zich af. De eigenaar of tipgevers kunnen zich melden bij de zwerfdierenopvang.

Eerdere berichten:

  • 08/02: cypers/wit kitten, 9 weken, omgeving voormalig vuilsort/Haulsterbossen Ouwsterhaule
  • 03/10: cypers/wit kitten 3 mnd., omgeving Hollandiastraat Scharsterbrug.

Zwerfdierenopvang de Nomadenhof is gevestigd aan de Leeuwarderweg 93 te Sneek (in het Zwettebos). De opvang is telefonisch bereikbaar onder nummer 0515-413399, voor melding van vermiste en gevonden dieren. De Nomadenhof is alleen op telefonisch afspraak geopend, van maandag tot en met zaterdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur. Het telefoonnummer kan ook worden gebruikt voor aanmeldingen van verkeersslachtoffers onder de dieren.

Foto: De NomadenhofHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!