Menu

zoeken

20180608 Idskenhuizen DeFerbining Gert Jan van Heugten 1000,,Kan de schepping verklaard worden door de wetenschap?’’ Met dat vraagstuk houdt De Ferbining uit Idskenhuizen zich op zondag 4 februari 2023 bezig. De groep jongeren en gezinnen van de PKN-gemeente Op 'e Noed heeft daarvoor Gert Jan van Heugten uit Veenendaal uitgenodigd. De eindredacteur van het Weet Magazine - een populairwetenschappelijk, orthodox-christelijk tijdschrift voor jongvolwassenen - is in de scheikundige technologie afgestudeerd en houdt zich de laatste jaren volop bezig met de schepping en het evolutiedebat.



De bijeenkomst in de kerk van Idskenhuizen begint rond half elf met koffie, thee, fris en wat lekkers klaar. Een half uur later start Gert Jan van Heugten met zijn verhaal over het ontstaan van de wereld en hoe wetenschappelijke aanwijzingen erop wijzen dat het scheppingsverhaal zo gek nog niet is. De muzikale bijdrage komt van Nynke Dandan en Rense Bakker. Aan het einde van de ochtend is er voor de liefhebber soep en een broodje.

Foto: PKN-gemeente Op 'e Noed



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!