Menu

zoeken

Langwarder Merke 2023: leuk evenement voor de streekagenda!Langwarder Merke 2023: leuk evenement voor de streekagenda!Evenementen en activiteiten voor de Streekagenda van De Zakenman kunnen voortaan online worden aangeleverd. In de rubriek Agenda van de lokale nieuwssite DeSintNykster.nl staat een link, die naar het aanmeldformulier leidt. Alle noodzakelijke gegevens en eventueel ook foto’s kunnen langs die weg worden aangeleverd.

De aanmelding wordt niet direct gepubliceerd, maar gaat eerst nog langs de redactie. Evenementen en activiteiten worden standaard met een korte omschrijving van het onderwerp, datum, tijdstip en plaats vermeld.

De link naar de aanmeldpagina staat in de agenda bovenaan en op de voorpagina helemaal rechts onderaan. Of langs deze weg: www.desintnykster.nl/meld-evenement-aan

Foto: Menno DijkstraHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!