Menu

zoeken

DSN TheatershowIn het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg worden mantelzorgers uit De Fryske Marren uitgenodigd voor een Theatervoorstelling op dinsdag 14 november in Zalencentrum Sint Nyk in Sint Nicolaasga.

Je kind, partner, vriend of ouder is ziek en doet (steeds vaker) een beroep op jou. Hoe blijf je dan op de been? Hoe deal je met onbegrip, eenzaamheid, je eigen spontaniteit, verlangens en verdriet? Kun je nog genieten van het leven, terwijl je dierbare ziek is? Want je bent niet alleen. Al voelt het vaak wel zo...

Theater Surprise Show ‘Zeikwijf’ in (Mantel)Zorgland is een show bomvol (h)erkenning, waardering, cadeautjes en spontaniteit. Door middel van hilarische anekdotes, (pijnlijk) eerlijke verhalen, tips, humor en een flinke dosis zelfspot bespreekt Pauline Redlich allerlei dilemma’s, vooroordelen en taboes.

Samenwerking en aanmelding
Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen gemeente De Fryske Marren, Mantelzorg Informatie Punt, Patyna, Hof en Hiem, Buurtzorg, Sint Maartensgroep en Antonius Thuiszorg. Zij hopen met deze theatervoorstelling mantelzorgers te ondersteunen en een stuk ontspanning en ontmoeting te bieden.

De voorstelling is op dinsdagavond 14 november 2023 (Inloop: 19.00 uur Aanvang: 19.30 uur Einde voorstelling 22.30 uur)

Mantelzorgers die geregistreerd staan bij het Mantelzorg Informatie Punt hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen met informatie over korting voor de voorstelling Zeikwijf in (Mantel)zorgland . Mantelzorgers die deze e-mail niet hebben gekregen kunnen kaarten bestellen via https://paulineredlich.nl/tickets

Voor meer informatie of ondersteuning bij vervoer: Francien Bekius, contactpersoon van het Mantelzorg Informatie Punt, via 06-51291163 of .

DSN Theatershow1Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!