Menu

zoeken

270920 geel wit renado 53SINT NICOLAASGA – De leerlingen van Plein Joure gaan deze week langs de deuren om kortingsbonnenboekjes te verkopen. Dit zijn boekjes vol kortingsbonnen van lokale ondernemers. De opbrengst van de verkoop gaat onder andere naar Maeykehiem in Sint Nicolaasga en Voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga.

Plein Joure is blij met de hulp die die de school regelmatig krijgt van lokale ondernemers bijvoorbeeld in de vorm van gastlessen of stageplekken. Daarom is dit boekje gemaakt. Kopers steunen hiermee niet alleen lokale ondernemers, maar ook goede doelen in de regio. En natuurlijk genieten ze zelf van het voordeel. De kortingen zijn uiteraard bedacht door de ondernemers zelf.

De leerlingen en medewerkers van Plein Joure hopen op een goede verkoop. De boekjes kosten 5 euro per stuk en de waarde van de bonnen is vele malen groter. De bonnen kunnen worden uitgegeven in de zomerperiode.

(Foto: Renado in actie/archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!