Menu

zoeken

12022950 ZonnepanelenSINT NICOLAASGA - Gemeente De Fryske Marren stelt energiecadeaubonnen beschikbaar. De bonnen zijn bedoeld voor inwoners, die minder te besteden hebben.

De bonnen zijn van 20 februari tot en met 31 juli aan te vragen. Per woning kan voor 70 euro aan producten worden aangeschaft, waarmee energie kan worden bespaard. De bon is bedoeld voor het energiezuiniger maken van huur- en koopwoningen.

Gemeente De Fryske Marren heeft ook energiecoaches. De coach komt bij de mensen thuis en kijkt samen met de bewoners hoe er energie kan worden bespaard.

Inwoners kunnen via een aanvraagformulier op de website www.tukwenjen.nl een kadobon aanvragen. De bon heeft een unieke code die op een speciale webshop te verzilveren is. In totaal zijn er 650 boxen voor energiebesparende maatregelen beschikbaar. Via de webshop zijn 400 bonnen beschikbaar. De overige 250 stuks worden via de Energiecoach verstrekt.

(Foto: Noordoost.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!