Menu

zoeken

kookboek voor klanten voedselbankSINT NICOLAASGA – De klanten van de Voedselbank kunnen op donderdag 2 maart een gratis kookboek krijgen. Hierin staan recepten die met de ingrediënten uit de pakketten te maken zijn. De initiatiefnemers zijn op zoek naar mensen die de boeken willen verspreiden.

Buiten de Voedselbanken zoekt het team naar andere locaties waar Nederlanders elkaar helpen met voedselhulp zoals kerken, verenigingen en de talloze Nederlanders die vanuit hun woonkamer, schuur of winkel voedselhulp aanbieden. Ken jij mensen die voedselhulp aanbieden? Neem contact op met het team via jaapjonkers.nu.

Aan het kookboek werken onder andere tv-koks Reitse Spanninga, Pierre Wind en twaalf studenten mee. Het initiatief komt van Jaap Jonkers uit Joure. Het kookboek verschijnt op donderdag 2 maart ook als e-book.

Jaap Jonkers staat op plaats 27 voor het Christen Democratisch Appél (CDA). De Tweede Kamerverkiezingen vinden op woensdag 17 maart 2021 plaats. Kijk voor meer informatie op www.jaapjonkers.nu of https://vimeo.com/501823116.

(Foto: team Jaap Jonkers)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!