Menu

zoeken

11012017 oudpapier 4Gemeente De Fryske marren gaat op woensdagochtend 8 februari voor het eerste het oud papier ophalen in Sint Nicolaasga en omgeving. Stichting SJAK deed dit tot nu toe. Omdat die heeft aangegeven te willen stoppen, neemt gemeente De Fryske Marren de route over. Het papier moet op 8 februari voor 9.00 uur 's ochtends aan de weg staan. In de brief die inwoners van de gemeente kregen, staat dat het papier vanaf 7.00 uur aan de weg moet staan, net als de grijze containers en de GFT-containers.

In overleg met plaatselijk belang is deze week afgesproken dat het oud papier voorlopig niet zo vroeg aan de weg hoeft te staan. Zolang het papier met dozen aan de weg wordt ingezameld, start de oud papierroute 's ochtends om 9.00 uur. Het oud papier en karton kan gebundeld of in dozen aan de weg worden gezet, aan dezelfde kant als de containers.

Later in het jaar - als de inzameling met papiercontainers wordt gedaan - zal de gemeente vragen om de papiercontainer om 7.00 uur aan de weg te zetten. De inwoners worden daar te zijner tijd opnieuw over bericht. 

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!