Menu

zoeken

10081172 FietsenSeniorenOuderenSenioren die nog graag fietsen, met of zonder elektrische ondersteuning, kunnen de komende tijd op drie locaties in de gemeente terecht voor een fietsinformatiedag. Doel van de gemeente, het Regionaal Orgaan voor Verkeersveiligheid en de Fietsersbond is het bevorderen van fit en veilig fietsen. 

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan een les fietsgymnastiek of hun fietsvaardigheid te vergroten op een afgesloten fietsparcours onder leiding van twee fietsdocenten. Ook kan men deelnemen aan een fietstocht met speciale aandacht voor lokale verkeerssituaties. Een fietsenmaker is aanwezig voor vragen over de eigen tweewieler en verschillende e-bikes kunnen worden uitgeprobeerd. Ook is er gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met een aantal driewielfietsen. Extra aandacht wordt gelegd op verkeersregels.

Data en locaties (allemaal van negen uur 's ochtends tot vier uur 's middags): Vrijdag 17 april 2015 locatie Miks welzijn aan de Brugstraat 1 in Joure. Donderdag 30 april 2015 locatie De Treemter aan Bogermanstraat 3 in Balk. Donderdag 7 mei 2015 locatie Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat 8in Lemmer.

(Foto: Persbureau Noordoost)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!