Menu

zoeken

04062603 trekker wegHoe houden we de basisschool bereikbaar als het aantal kinderen daalt? Wat doen we als de kerk niet meer als kerk wordt gebruikt? Kunnen we als dorp ook duurzame energie opwekken? Blijft het voor afhankelijke ouderen mogelijk om in een dorp te wonen? Hoe houden we de reuring in de kernen? Een greep uit de vragen die tijdens een speciale bijeenkomst over de gemeentelijk Omgevingsvisie centraal staan.

De Fryske Marren organiseert drie speciale bijeenkomsten. Op maandag 28 november staat de thema-avond over leefbaarheid in de dorpen gepland. Die vindt plaats in Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. Op donderdag 17 november is er in de Mallemok te Sloten een bijeenkomst over de grotere kernen. Op maandag 21 november zal in het bezoekerscentrum van het Woudagemaal in Lemmer een bijeenkomst plaatsvinden over het buitengebied.

Meer informatie kunt u vinden op een speciale themawebsite van de gemeente. 

(Archieffoto: Noordoost.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!