Menu

zoeken

151224 Banzai John uiltjes KerstwandelingSINT NICOLAASGA - De traditionele Kerstwandeling levert Sint Nicolaasga een blijvend pad met houten beelden op. Jan Stoelwinder uit Echtenerbrug, beter bekend als Banzai John, is op Tweede Kerstdag weer één van de attracties tijdens de Sint Nykster wandeltocht.

Vorig jaar maakte Banzai John voor de eerste keer een houten beeld. Uit een boomstam maakte hij twee vliegende uilen. Ook dit jaar maakt hij een kunstwerk van hout. Dit is de opmaat voor een blijvend pad met houten beelden.

,,De gesprekken lopen over een kabouterpad rondom de vijver in het bos", legt Jan Stoelwinder uit, ,,Hier zullen dan diverse kabouters en paddenstoelen komen te staan om daar een looproute aan te geven en interessant te maken voor iedereen en natuurlijk ook om er een trekpleister van te maken zodat er nog meer bezoekers naar Sint Nyk en het bos zullen komen". 

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!