Menu

zoeken

15070465 DJ draaitafelLANGWEER - Vrijwillige DJ's zullen vanaf aankomende zondag in het kader van TBH Café in een glazen binnenhuis in het Wapen van Langweer muziek draaien voor het goede doel. Gebaseerd op het concept van 3FM Serious Request kan tegen vergoeding muziek worden aangevraagd. Ook is er een extern podium waar verschillende bekende artiesten, waaronder Jelle B., Piter Wilkens, Gurbe Douwstra en Johannes Rypma zullen optreden.

Het startschot voor het non-stop-muziekfeest wordt om twaalf uur gegeven. De afsluiting is woensdag een minuut voor middernacht als Marjan Giesing, bekend van de band Avenue, met een optreden haar debuutsingle presenteert. Het TBH Café is een initiatief van vrijwilligers die met de opbrengst de ouderenzorg een hart onder de riem willen steken. Tot en met vrijdag kan er worden gestemd op één van de zeven bestemmingen voor het geld. Suggesties voor de doelen konden tot afgelopen maandag worden aangedragen. 

TBH staat overigens voor The Bounty Hunters. Dit is de band waar zanger Johannes Rypma, bekend van The Voice of Holland, samen met twee vrienden momenteel in speelt. Het TBH Café is naast het café ook live te volgen via een stream en op Radio Spannenburg.  

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!