Menu

zoeken

PolitieAgentSINT NICOLAASGA - Sinds de start van het project '1000 ogen in De Friese Meren' in maart is er niet meer ingebroken in Sint Nicolaasga. Dat stelt burgerwacht Veiliger Sint Nyk, die tevreden is over dit resultaat. Op woensdag 21 oktober wordt er weer een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden van de WhatsApp-groep georganiseerd.

Per buurt is inmiddels een WhatsApp-groep aangemaakt, waar bewoners zich aan toe kunnen voegen. Bij een verdachte situatie wordt er een berichtje verstuurd, die uiteindelijk in een groep terechtkomt, waar ook de politie deel van uit maakt. Volgens Veilger Sint Nyk heeft iedere buurt in het dorp ook al een eigen WhatsApp-beheerder.

Voor de informatiebijeenkomst van 21 oktober is hoofdagent Jannie de Leeuw uitgenodigd die in het Unitas-gebouw tekst en uitleg over het project geeft. 

Lees ook: 
Agendabericht 'WhatsApp groep Sint Nyk'
Veel interesse WhatsApp-project

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!