De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Website DeSintNykster.nl vernieuwd
Website DeSintNykster.nl vernieuwd

Na bijna tien jaar is de website van DeSintNykster.nl volledig vernieuwd. Lezers krijgen vanaf vrijdag 7 juni 2024 te maken met een nieuwe opmaak van de pagina’s. Met name de indeling en presentatie van de rubrieken zijn in een nieuw jasje gestoken. Aan de achterkant is de website volledig aangepakt. Ook de nieuwsbrief is een passend jasje gegoten. DeSintNykster.nl startte in 2015 met het brengen van nieuws als aanvulling op de berichtgeving en achtergrondverhalen in dorpskrant De Zakenman. Het aantal lezers overtreft van begin af aan de stoutste verwachtingen.

Het vernieuwen van DeSintNykster.nl is een ingrijpend proces. In de loop van de jaren is voortdurend aan het uiterlijk en achterkant van de lokale nieuwssite gesleuteld. Al die aanpassingen zijn in de nieuwe site verwerkt en worden de komende weken nog verder gefinetuned. De site is gebouwd door Peter Wouda van Noordoost.nl in Heerenveen. Het bureau schreef sinds begin jaren tachtig al tweewekelijks verhalen voor De Zakenman en nam vanaf de start ook de nieuwsvoorziening van DeSintNykster.nl voor zijn rekening. Peter Wouda heeft ook nieuwssites als Akkrum.net gebouwd.

Illustratie: Noordoost.nl

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?