Menu

zoeken

240330 SintNyk WSV JacobJellesma erelidTijdens de ledenvergadering is voorzitter/secretaris Jacob Jellesma tot erelid van Watersportvereniging Sint Nicolaasga benoemd. Hij kreeg een oorkonde voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen negen jaar. ,,Hij heeft energie voor tien mensen’’, aldus . Met de oprichting van het eigen shantykoor De Headammers kwam Jellesma in het bestuur en vervulde ook functies in diverse commissies van de watersportvereniging.

Rimke Postma neemt de voorzittershamer van Jacob Jellesma over. Secretaris Clara Steneker deed na acht jaar haar taken over aan Maaike Bos, terwijl penningmeester Bonne Posthuma van stoel verruilde met Sander Schotanus. De honderd aanwezige leden konden met de voorgestelde bestuurswisselingen instemmen. Algemeen bestuurslid Willem Steneker nam na acht jaar ook afscheid.

  • De notulen van de jaarvergadering staan op deze link.

 

De drukbezochte jaarvergadering van Watersportvereniging Sint Nicolaasga (Foto: Menno Dijkstra)240323 SintNyk jaarvergadering WSV 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!