Menu

zoeken

240330 SIntNyk Jumbo paaseieren winnaar 1000Na een sprint in zijn pyama heeft Johannes de Vries uit Sint Nicolaasga het gouden ei van Jumbo Jan Altenburg gevonden en daarmee een fraai paasboodschappenpakket gewonnen. De jonge knaap kwam in actie na een hint zaterdagochtend vroeg op de Facebookpagina van de supermarkt. Met de laatste aanwijzing wist Johannes de Vries precies waar hij aan de Groenendal moest zijn. Even later kon hij uit handen van Herman Leenes zijn verrassing in ontvangst nemen.

De paashaas van Jumbo Altenburg had het voor de jongste jeugd in Sint Nicolaasga, Idskenhuizen en Langweer moeilijk gemaakt. In totaal twintig paaseieren was hij vorige week verloren. Hij vroeg de kinderen om hem te helpen om de eieren weer te vinden. Op goede vrijdag waren veertien eieren weer terug. De kinderen die ze hadden gevonden, kregen allemaal een fraaie paasattentie.

Op dat moment lagen in Langweer nog drie eieren verstopt: bij de school, op de Appelhôf, de Auke Pierstrjitte, in Idskenhuizen nog eentje op het parkeerterrein bij dorpshuis De Stjelp en nog twee in Sint Nyk: in het centrum en de Wilhelminastraat. In korte tijd nadat de hints op de Facebook-pagina waren gedeeld, waren alle eieren weer terecht.

Foto: Jumbo Jan Altenburg

240330 SIntNyk Jumbo paaseieren 2 goud



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!