Menu

zoeken

240220 Langweer Radio538RUN liggend 1000Oane Noppert (links) en Jeroen van Veen zondagochtend voor het station in HeerenveenIn het kader van de 538 Ochtendrun, een sponsorloop voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, stond hardloper Oane Noppert uit Langweer zondagochtend vroeg op het station in Heerenveen om samen met Jeroen van Veen 12,5 kilometer te rennen. In Nijehorne nam een groep hardlopers het stokje van de Langweerder over om samen met Jeroen van Veen de training voort te zetten.


Met de 538 Ochtendrun, georganiseerd door Radio 538, die 16 maart 2024 wordt gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam, willen de organisatoren zoveel mogelijk geld ophalen voor het werk van het Prinses Máxima Centrum. Jeroen van Veen is in 2023 zelf een actie begonnen, nadat hij zijn zoontje Kasper heeft verloren aan de gevolgen van een hersentumor. De deejays van het bekende radiostation waren zo onder de indruk van Jeroen’s verhaal dat ze besloten een handje te helpen in de vorm van een grootse Ochtendrun van 5,38 kilometer onder de noemer ‘Help Jeroen naar een miljoen’. De teller staat inmiddels op 1,44 miljoen euro. De actie van de Langweerders had woensdag rond de middag 13.400 euro opgebracht.

Oane Noppert, Gabe de Vries en Piet van der Weij hebben al een tijdje contact met Jeroen van Veen over de sponsorloop en ook om samen een training te gaan doen. Oane Noppert: ‘Wat kan die man passievol en enthousiast vertellen over het zware onderwerp. waarvoor we gaan hardlopen. Ook Noppert loopt met zijn vrienden de 538 Ochtendrun. Ze hebben zelf een actie voor dit goede doel op touw gezet.

Alle steun is welkom en voor bedrijven die willen sponsoren, er is nog plaats voor logo’s op het hardloopshirt, vertelt Oane Noppert. Particuliere sponsoring is uiteraard net zo welkom. Met behulp van de de QR-code onder dit artikel is het mogelijk om snel en makkelijk geld te doneren. Dat kan ook via deze link: http://tinyurl.com/2ucbfzrb Overschrijven op de bankrekening kan ook.

Foto: Jeroen van Veen



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!