Menu

zoeken

Met een a240212 Tjerkgaast Valentijnsconcert 1 1000rm in een mitella heeft dirigent Jappie Dijkstra het Valentijnsconcert van muziekvereniging Stêd Sleat geleid. In het bomvolle zaal van It Spantsje in Tjerkgaast bracht het korps zondagmiddag 11 februari 2024 een keur aan passende liefdesmuziek. De sfeer was gemoedelijk en liefdevol.

 

Enthousiast en vol vuur deden de bezoekers aan de quiz mee, waarin ook vragen over liefdesliedjes werden gesteld. Ook de Samenspeelgroep Gaasterlân onder leiding van Roelof Bakker was van de partij. De groep muzikanten van het Nij Talint Orkest van Streekharmonie Concordia Balk en muziekvereniging Stêd Sleat doken op hun beurt in een swingend liefdesliedjesrepertoire.

Foto's: Menno Dijkstra

Met een arm in een mitella heeft dirigent Jappie Dijkstra het Valentijnsconcert van muziekvereniging Stêd Sleat geleid240212 Tjerkgaast Valentijnsconcert 4 dirigent JappieDijkstra

240212 Tjerkgaast Valentijnsconcert 2 1000240212 Tjerkgaast Valentijnsconcert 3 1000



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!