Menu

zoeken

230902 Scharsterbrug garageverkoop 1000Evenementen en activiteiten voor de Streekagenda van De Zakenman en DeSintNykster.nl kunnen voortaan online worden aangeleverd. In de rubriek Agenda van de lokale nieuwssite DeSintNykster.nl staat een link, die naar het aanmeldformulier leidt. Alle noodzakelijke gegevens en eventueel ook foto’s kunnen langs die weg worden aangeleverd.

De aanmelding wordt niet direct gepubliceerd, maar gaat eerst nog langs de redactie. Evenementen en activiteiten worden standaard met een korte omschrijving van het onderwerp, datum, tijdstip en plaats vermeld.

Extra informatie in de agenda kan ook, maar daarvoor wordt 30 euro ex btw per activiteit gerekend en 35 euro ex btw met een link. Voor commerciële evenementen worden aparte tarieven gehanteerd.

De link naar de aanmeldpagina staat in de agenda bovenaan en op de voorpagina helemaal rechts onderaan. Of klik hier: https://www.desintnykster.nl/meld-evenement-aan.

Adverteren is ook mogelijk. Klik voor de uiteenlopende mogelijkheden op deze link.

Foto: Menno Dijkstra - Garageverkoop in ScharsterbrugHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!