Menu

zoeken

volkspelen 2015 4SINT NICOLAASGA - De VVV had spektakel beloofd bij de Volksspelen 2015 en is daar met 'Fiets 'm er in' volledig in geslaagd. Rondom het water op It Sein was het volgestroomd met toeschouwers, het was zoeken om een mooi plekje om alles goed te bekijken en bovendien waren de deelnemers waren bloedfanatiek.

Opvallend gemakkelijk gingen de jongeren onder de 16 jaar over de 25 centimeter smalle hindernis. Twan Alderts bleef als enige drie ronden lang droog aan de overkant.

Bij de groep boven de 16 jaar stonden meer dan 20 deelnemers aan de start. Onder luid gejuich ging een aantal kopje onder. Ook onder deze groep een viertal dat droog over de balk fietste. In de finale rond bleven er nog een drietal fietsers over. De VVV besloot om een schifting te maken en een wip in het midden te plaatsen. Jorrit Altenburg mocht als eerste, maar wist de overkant niet te halen. In de tweestrijd tussen Jacob Haverkamp en Alex de Vries was de laatste die in nog geen negen seconden de overkant wist te halen zodat hij de volksspelen 2015 op zijn naam schreef.  

(Foto's De Zakenman)

volkspelen 2015 3 

volkspelen 2015



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!