Menu

zoeken

150903 Avondoptocht RapunzelSINT NICOLAASGA - De lichteffecten, de muziek en de donkerte zorgden donderdagavond voor een sprookjesachtige sfeer bij de 65ste Allegorische Optocht. De prachtig verlichte praalwagens maakten hun rondjes door de straten van Sint Nicolaasga. Met verbazing genoot het massaal toegestroomde publiek onder goede weersomstandigheden van de avondoptocht. 

Nadat De Grietman met haar wagen Rio de Janeiro er met de publieksprijs vandoor ging, werd er langs de kant druk gespeculeerd over de kanshebbers op de juryprijs. Die wordt vrijdagavond in Het Zalencentrum uitgereikt. Vanwege het hoge niveau, zijn er mogelijk wel vijf wagens die tot de absolute top behoren.

Malletband Oranje uit Bolsward, de doedelzakmuzikanten van Graham Lowlanders uit Leeuwarden en de showbands CMH Menaldum, Advendo Sneek en Takostu uit Stiens zaten tussen de bands voor de muzikale afleiding. 

(Foto's De Zakenman)

Lees ook:
Publieksprijs voor Rio de Janeiro
Lucht geklaard voor 65ste optocht 

150309 Avondoptocht rituelen

150903 Avondoptocht Zwarte dood

150903 Avondoptocht muziek

150903 Avondoptocht kleine wagens rook



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!