Menu

zoeken

150903 Publieksprijs grote wagensSINT NICOLAASGA - Praalwagen Rio de Janeiro van buurtvereniging De Grietman heeft donderdagavond de eerste publieksprijs van de Allegorische Optocht gewonnen. De winst zorgde voor een explosie van vreugde bij de bouwers en figuranten.

De praalwagen laat alle mooie kanten van de Braziliaanse stad zien. De samba, carnaval en de Copacabana. Maar ook de andere kant met de armoede in de favela's. De tweede publieksprijs ging naar De Gaastweg met hun wagen Ritueel. Een derde plaats was er voor Rapunzel van De Fûgeldobbe. 

Bij de kleine wagens ging de publieksprijs naar De Schippers van de Beer. Hille van Stralen, Ilse van Stralen, Sanne Haven, Tess Haven, Aron de Vries en Lucianne de Vries bouwden de sleepboot 'De Beer' na, die in de problemen komt nadat die op een rotsblok stuit. 

(Foto's: De Zakenman)

150903 Publieksprijs kleine wagens



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!