Menu

zoeken

De constructie van de brug over het Prinses Margrietkanaal in Spannenburg vertoont geen gebreken. De inspectie van vrijdag leverde geen grote problemen op, aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat Noord-Nederland. Lange wachtrijen tijdens de controles van telkens een kwartier zijn niet ontstaan, omdat het niet erg druk was.

Rijkswaterstaat hield rekening met mankementen aan de brugconstructie, zoals losse of kapotte bouten en planken. Dat viel mee. Waar nodig zijn losse bouten aangedraaid. Opsommige plaatsen verdient ook de betoncconstructie in de nabije toekomst aandacht. Even na drie werden de werkzaamheden afgerond. Het werk kon alleen op een veilige manier worden gedaan als er geen verkeer over de brug reed. De aslastbeperking voor de brug blijft wel beperkt tot 45 ton. Zwaar verkeer moet omrijden.

Foto: De ZakenmanHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!