Menu

zoeken

snvv sneek 3 125SINT NICOLAASGA – De Grote Clubactie heeft 2.388 euro opgeleverd voor verengingen in Langweer, Sint Nicolaasga en Ouwsterhaule.

L.V.V.O. uit Langweer haalde 1.122 euro op voor de club. Tennisvereniging Greensetters uit Sint Nyk krijgen 705 euro, de volleyballers van SNVV 261 euro en de Trijegeaster Tennisvereniging uit Ouwsterhaule 300 euro.

De Grote Clubactie maakt het voor clubs mogelijk om ook in deze dure tijden extraatjes te blijven organiseren voor hun leden. Van het geld kunnen verenigingen bijvoorbeeld nieuw materiaal aanschaffen en vrijwilligersdagen organiseren.

Landelijk heeft de Grote Clubactie een record opgeleverd van bijna dertien miljoen euro. Verenigingen uit De Fryske Marren haalden samen € 46128 op. Aan de actie deden 25 verenigingen uit de gemeente mee. Van de opbrengsten gaat tachtig procent naar de club.

 (Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!